خوش آمدید میهمان [ ورود | عضویت

ثبت تور

14,997,000 تومان

تور کشتی کروز+بارسلون نوروز ۹۵

  • نام آژانس مسافرتی: مهر پرواز سیوان
  • نوع سفر: دریائی
  • مدت اقامت: 9 شب
  • تاریخ شروع تور: 05 فروردين 95
  • تاریخ پایان تور: 14 فروردين 95
  • شماره تماس آژانس: 02188507190
  • آدرس آژانس مسافرتی: خیابان شهید بهشتی - میدان تختی - ابتدای سورنا نبش کوچه آریا وطنی - پلاک48
  • شهر آژانس مسافرتی: تهران
  • استان آژانس مسافرتی: تهران
  • کشور آژانس مسافرتی: ایران
  • لینک پکیج تور: http://www.mehrparvaz.ir
  • ارسال شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۴ ۴:۴۳ ق.ظ
  • انقضاء: این آگهی منقضی شده است
kruse2

توضیحات بیشتر

کشتی کروز ۷ شب تاریخ رفت:۵ فروردین ۹۴ پرواز از تهران به رم و سپس به اسپانیا ساعت ۰۳:۱۵
بارسلون ۲ شب این پکیج قیمت کودک بدون تخت ندارد. پرواز از تهران به رم و سپس به اسپانیا ساعت ۰۳:۱۵

از ۰۵ فروردین ۹۵ الی ۱۴ فروردین ۹۵

– اصل گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده).

– اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).

– فتوکپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای ۳ سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن،
* به علاوه یکسری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش.

– تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).

– ۲ قطعه عکس ۵/۳ ×۵/۴ رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو بدون عینک و جدید .

– تر جمه انگلیسی شناسنامه از تمام صفحات.
– ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب، پروانه مطب و کارت نظام پزشکی مسافر.
* در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد.
(همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شرکت)
* کسانی که فقط گواهی شغلی ارائه می دهند لیست ۶ ماهه گذشته بیمه اجتماعی با مهر و امضاء الزامی است.
* برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.

– برای افراد محصل، ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.

– برای افراد بازنشسته، ترجمه انگلیسی حکم بازنشستگی و کارت بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی
الزامی است.

– پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی ۳ ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک).

-ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر (تمام صفحات).

*** ترجمه انگلیسی رضایت نامه محضری پدر و مادر جهت سفر فرزندان زیر ۱۸ سال با مهر و تائید
دادگستر ی و وزارت امور خارجه..

– با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
– ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

– اصل گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده).

– اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).

– فتوکپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای ۳ سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن،
* به علاوه یکسری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش.

– تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).

– ۲ قطعه عکس ۵/۳ ×۵/۴ رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو بدون عینک و جدید .

– تر جمه انگلیسی شناسنامه از تمام صفحات.
– ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب، پروانه مطب و کارت نظام پزشکی مسافر.
* در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد.
(همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شرکت)
* کسانی که فقط گواهی شغلی ارائه می دهند لیست ۶ ماهه گذشته بیمه اجتماعی با مهر و امضاء الزامی است.
* برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.

– برای افراد محصل، ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.

– برای افراد بازنشسته، ترجمه انگلیسی حکم بازنشستگی و کارت بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی
الزامی است.

– پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی ۳ ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک).

-ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر (تمام صفحات).

*** ترجمه انگلیسی رضایت نامه محضری پدر و مادر جهت سفر فرزند

شناسه آگهی : 1105667b17929b40

گزارش مشکل

درخواست شما در حال پردازش است ، لطفا چند لحظه صبر کنید ....

ارسال نظر